Forma štúdia: denná
Dĺžka prípravy : 3 roky
Učebný odbor pre : chlapcov a dievčatá
Základné podmienky prijatia : absolvovanie ŠZŠ , ZŠ
Spôsob ukončenia prípravy: záverečná skúška - výučný list
Pracovné uplatnenie: v pekárenskej výrobe, v súkromnom podnikaní
Učebný odor pripravuje pracovníkov s kvalifikáciou robotníckeho povolania v odbore pekár, pripravuje ich na zvládnutie technologických postupov pri príprave cesta pripravuje ich na pásovú výrobu pečiva a pekárenských výrobkov ale aj na ovládanie a obsluhu strojov potrebných pri zhotovovaní výrobkov. Rozvíja manuálnu zručnosť pri zhotovovaní výrobkov. Okrem tejto práce ich pripravuje na prácu v skladoch so surovinami, polotovarmi ale aj na expedíciu hotových výrobkov. Pracovníka pripraví na organizovaný spôsob práce v pekárenskej výrobe /váženie, príprava cesta, tvarovanie, sádzanie, pečenie a vypekanie, balenie a expedícia /.
Ing. Kvetoslava Čániová / 2.A, 1.OPS
Bc. Miriam Korčeková / 1.C, 2.C
Bc. Magdaléna Fodorová / 3.C, 3.G
Bc. Ľubica Uličná / 3.F, 1.G, 2.G
Ing. Stanislav Smitka
Mgr. Žišková Alena
Mgr. Jaroslava Paľove
Bc. Ľubica Uličná
p. Labajová Alena
Mgr. Zlatica Babničová
P. Radoslava Debnárová
P. Eva Včeláková
JuDr. Kyselová Lucia
Mgr. Černická Jana
Ing. Chrenková Anna
Ing. Polák Ján
Po | Ut | St | Št | Pia | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
Návštevnosť:
ONLINE:1
DNES:66
TÝŽDEŇ:803
CELKOM:141125
Sponzori školy