Forma štúdia: denná
Dĺžka prípravy : 3 roky
Učebný odbor pre : chlapcov a dievčatá
Základné podmienky prijatia : absolvovanie ŠZŠ , ZŠ
Spôsob ukončenia prípravy: záverečná skúška - výučný list
Pracovné uplatnenie: v cukrárenskej výrobe, v súkromnom podnikaní
Učebný odbor pripravuje pracovníkov s kvalifikáciou robotníckeho povolania v odbore cukrár. Pripravuje ich na pásovú výrobu zákuskov, ich zdobenie, obsluha a ovládanie strojov pri výrobe zákuskov, príprava na prácu v potravinárskych skladoch, na posudzovanie kvality a akosti produktov, ovládanie záručných lehôt potravín a výrobkov.
Ing. Kvetoslava Čániová / 2.D
Bc. Miriam Korčeková / 2.C, 3.C
Bc. Magdaléna Fodorová / 1.C
Mgr. Jaroslava Paľove/ 2.G, 3.G
Bc. Vladislava Urbanová/ 1.G
Ing. Stanislav Smitka/ 1.A, 3.A
Bc. Iveta Ivanidesová/ 1.J
Ing. Stanislav Smitka
Mgr. Žišková Alena
Mgr. Jaroslava Paľove
Bc. Ľubica Uličná
p. Labajová Alena
Mgr. Zlatica Babničová
P. Radoslava Debnárová
P. Eva Včeláková
JuDr. Kyselová Lucia
Mgr. Černická Jana
Ing. Chrenková Anna
Ing. Polák Ján
Po | Ut | St | Št | Pia | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
Návštevnosť:
ONLINE:2
DNES:553
TÝŽDEŇ:1238
CELKOM:169636
Sponzori školy